Skrevet: 31.12.2011 15:19 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Idag er det jo nyttårsaften som alle vet. Den skal jeg tilbringe med Christine og tai. Vi skal først spise hos meg så skal vi stikke å møte noen andre.

Hater å skrive på iPhone med fake negler! Heeltjævlig. Så har brukt litt tid på å få skrevet dette riktig. Har også tatt på fake øyevipper.

Dette har jeg på meg idag.

T skjorte fra Gina
Skjørt fra Gina
Strømpebuksethigts fra vet ikke

Hva skal du idag/kveld?

-Ida
Skrevet: 30.12.2011 21:49 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heihå!

Jeg kom hjem fra en liten shopping runde istad. Fant ut at jeg nesten ikke har noe å ha på meg, pluss, jeg har jo nettopp fått masse penger til jul. Derfor trengte jeg noen gensere, og bukser.

Kjøpte tre gensere og en bukse. Det er såå kjedelig å prøve bukser, hater det..så ble litt fler gensere. 

Jeg kan legge ut bilder av de senere, nå står kamera på lading, og det blir ikke noe bra bilder på maccen.

En liten random video, men digger hun!

Videoen har vært en stund ute på youtube, men jeg bare digger stilen hennes! Hvis jeg bare hadde hatt kropp til den så..hoho ! Kunne godt hatt kjæresten hennes også xD

- Hva syns dere om den?

- Sett videoen før?
- ChristineSkrevet: 30.12.2011 00:51 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå ligger jeg i senga og skal legge meg. Har klart å få døgnrytmen til å bli bedre! I går sov jeg på den tiden her, men nå så jeg på cold case.

Idag var jeg først i Sandvika med Glenn, Levi og Silje så stakk alle sammen til Glenn etter vi hadde shoppet, så så vi på Harry Potter nr 4 (ildbegeret) den som er best!

Dagens outfit. Siden jeg blogger fra mobil er det mobil bilde!

Jakken er fra Gina blablabla siden jeg ikke vet hvordan det skrives

Bukse fra vet ikke

T skjorte fra Cubus

Så har vi meg nå da. Veldig vakkert, jeg vet....

hva har dere gjort idag?

- Ida
Skrevet: 29.12.2011 14:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heheihei!

Som dere sikkert skjønte så blogget jeg ikke tidlig i dag, i ti tiden. Jeg skal være ærlig og si at jeg faktisk sovnet halv åtte..jeg vet, jeg er flink til å døgne. Men søstra mi som egentlig skulle døgne med meg, sviktet meg!..hun ville plutselig sove, da det bare var noen få timer igjen til alle skulle stå opp. Så da endte det med at jeg sovnet ca åtte tiden i dag tidlig, og våknet for ca. tre timer siden og dusjet. Jeg er driiit trøtt enda så det faila litt med tanke på at jeg trodde det ville hjelpe å døgne, men nei. Forhåpentligvis så sovner jeg litt tidligere i kveld. Jeg skal hvertfall ikke prøve å døgne igjen! Men det var sykt tungt å stå opp så "tidlig". Vi får familie besøk i dag, av min kjære kusine ! Hun skal overnatte så det blir vel bare en film kveld i dag ellernoe. Så vi snækkes ! Nå skal jeg få i meg noe mat..

Her er ringen jeg fikk av Ida til jul


Løv it<3

 

- Hva skjer i dag?

 

- Christine
Skrevet: 29.12.2011 03:28 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


greit..jeg ligger i senga og bare loker på pc'n som vanlig fordi jeg er så ufattelig kul !! ...Jeg skal liksom klare å være våken til i kveld..mindfuck? vet. Men ellers så mista jeg nettet i ca. fem min i stad og tenkte at denne døgn planen gikk på tur med hunden. Men den kom tilbake ! Så nå tenkte jeg å blogge litt. Er litt overtrøtt som noen sikkert merker, siden jeg er så random..men det er det vi liker. Så vi snæiks sikkert nærmere ti tiden

Dette loker jeg med nå..aner ikke hvordan jeg kom inn på det, men søtt er det ! 

http://www.youtube.com/watch?v=XA17idA0idY

 

- Noen som har noen bra døgne tips? Hvordan jeg skal klare å holde meg våken.

 

- Christine
Skrevet: 28.12.2011 18:53 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei!

I dag skulle jeg egentlig finne på noe med Ida..Vi skulle se på film med en kompis, men siden jeg ikke har døgnrytme så funka ikke det veldig..Jeg våknet 16.50 i dag. Jeg sovnet ikke før halv syv i dag tidlig heller så sikkert derfor..heh. Uasett så er det snart nyttårsaften, så da skal jeg og ida finne på noe sammen hvertfall. Så i dag skal jeg prøve å døgne for å kunne sovne tidlig i morgen, så jeg står opp tidlig, siden vi får besøk av kusina mi. Nå bare ligger jeg på sofaen og ser på tv, i dag skal jeg ta det rolig tror jeg..


ææ..savner ida!!


Vet ikke helt hva vi drev med her..


Flatt hår er inn

 

- Hva skal du i dag?

- Når stod du opp?

 

- Christine
Skrevet: 28.12.2011 06:21 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei!

Jeg har enda ikke klart å sove..har sikkert noe med at jeg er på pcn. Uansett så kjedet jeg meg, og bare lagde en ny header siden jeg var lei den gamle. Vet ikke helt hva jeg syns, men ble litt fornøyd :) Men nå må jeg sove! 


Den er ganske enkel, men litt jentete og elegant kanskje?

 

- Hva syns dere?

 

natta.

 

 

- Christine
Skrevet: 28.12.2011 03:28 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei!

Da var det kveld igjen..og jeg får som vanlig ikke sove. Samme problemet har ida som dere sikkert har lest. Det er utrolig slitsomt når man er trøtt, men man klarer ikke sovne! Skjønner meg ikke på sånt..uansett så skal jeg prøve igjen og igjen..sovner jo til slutt, men sikkert ikke før i morgen tidlig uansett. Natta på meg !


Litt trøtt i trynet da..Elsker sengetrekket mitt btw. I <3 JB 

Natti 

 

- Christine
Skrevet: 27.12.2011 18:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heyy!

Blææh..er så lei av å ikke ha mobil nå at jeg tror jeg dør! Neida..så ille er det ikke. Men jeg blir irritert! Fikk nesten nettopp ny iPhone4 og den klarte jeg selvfølgelig å få vannskade på, så nå må jeg bare vente på svar om den skal leveres eller om jeg får en ny. Det som er mest dritt er at jeg har fått masse meldinger av venner og folk som har prøvd å få kontakt med meg, mens mobilen har vært fucka..så håper jeg fortsatt har de. Forrige gang ble nemlig alle nye meldinger slettet. Utrolig irriterende! Men får håpe jeg får den igjen i dag som ny eller noe. Også våknet jeg halv tre i dag. Føler jeg sliter litt når skolen kommer igjen..ellers ligger jeg på sofaen i pysj enda :) digg, men nå hopper jeg i dusjen, snakkes!


Bilde fra julaften med pysj, men orker ikke vise bilde av meg nå. 

 

-Hva har du gjort i dag?

 

- Christine
Skrevet: 27.12.2011 14:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Jeg sliter helt sykt mye med å sove om kveldene nå! Får ikke sove før i 5-6 tiden.. Sånn har det vært store deler av ferien. I går sovnet jeg på ettermiddagen og våknet igjen på kvelden, så det er vel min egen feil, men det igjen er pga at jeg ikke får sove om natten.. Jeg bare gruer meg til skolen starter igjen, hvis det fortsetter sånn! Da får jeg jo ikke sovet i det hele tatt, siden jeg må stå opp i 6 tiden..

Har du helt fucked up døgnrytme også?

-Ida
Skrevet: 26.12.2011 14:46 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Idag får vi familiebesøk og skal spise middag. Vi skal ha pinnekjøtt igjen♥ Vi hadde det på julaften også, men det er så godt! Bortsett fra det skal jeg ikke noe annet enn å være hjemme å lone med macen.
I morgen satser jeg på å stikke ut å være sosial. Var det litt i går siden jeg var hos en kompis, men han satt å gamet mens jeg satt å loka på iphonen, så ikke så veldig sosialt, men koselig :)


Hva skal du idag?

- Ida
 
Skrevet: 25.12.2011 15:17 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei kjære hatere!

Har dere noen gang tenk over at å skrive dritt til folk anonymt er feigt? Har dere tenkt over at andre personer også har følelser? Nå snakker jeg ikke bare om haters på denne bloggen, men på alle blogger.

Personlig får jeg bare en god latter av det, men det går inpå meg på en eller annen måte. Ikke det at dere bryr dere.

Tenk over hvordan dere selv ser ut, hva dere selv gjør og hvordan dere skriver til andre folk. Sånn som dere holder på kan faktisk ta liv. Svake mennesker har lett for å knekke sammen av slikt, men da har vel dere bare oppnådd målet deres? JEG BRYR MEG IKKE OM DERE HATERS SÅ DET ER SAGT!


Her har dere det stygge trynet mitt og resten av den stygge meg :)

-Ida
 
Skrevet: 25.12.2011 01:41 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Tenkte jeg kunne legge ut bilder av det jeg fikk til jul. Tror ikke jeg fikk tatt bilde av alt, men det får funke.


Skjerf nr 1


skjerf nr.2

Også fikk jeg masse gavekort og penger + andre greier jeg ikke har tatt bilde av


kan ikke si jeg var så heldig med trynet mitt men sånn er det bare

Hva fikk du til jul? 

-Ida
Skrevet: 24.12.2011 21:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei folkens!

Jeg har ikke blogget på en stund, men ida har vært flink ! Men nå er det julaften og nå har jeg nettopp åpnet gavene. Ble utrolig fornøyd. Fikk ikke noe hund.. som jeg heller aldri hadde fått uansett, siden avtalen er at jeg må betale for den selv hvis jeg skal få lov til å ha en..så da for jeg bare spare de pengene jeg fikk i år, til å kjøpe hund til neste år til meg selv :) Men ellers har jeg fått utrolig mye fint ! Er utrolig takknemlig for at dette ble en super koselig jul med familie og venner.


God jul<3

Her er noe av det jeg har fått, resten orker jeg ikke ta bilde av..

 
Hvit cardigan ( Fikk den av bestevenninna mi)<3

Parfyme (Fikk den av mamma)<3

Hvit og rød pysj (Fikk den av tante)<3


Genser som jeg fikk av mamma<3

Fikk også en del gavekort, jeg elsker julen, og ikke minst familien min !

Håper dere også har hatt en fin jul ! Vi snakkes

 

 

- Hva har dere fått?

- Har dere hatt en koselig jul?

 

- Christine

 
Skrevet: 24.12.2011 11:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg spist frokost med familien, men gidder ikke se på tre nøtter til askepott. Kan bare se den annenhvert år har jeg funnet ut.
Siden det er tradisjon å få julestrømpe så fikk jeg det i år også.


Framsiden på den ene t-skjorten


Ryggen på den andre t-skjorten

Siden blogg alltid vil rotere bildene mine får jeg ikke lagt ut bilde av hele.


dette bildet ville også rotere seg, men jeg fikk også få meg på, for faen! kleineste filmen jeg har sett på lenge


Så fikk jeg selvfølgelig godteri 


hei gammel sminke

Pleier du å få julestrømpe?
Hva fikk du?

-Ida
 
Skrevet: 23.12.2011 19:07 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har vi pyntet juletreet, og snart skal vi spise grøt! :) Selvom jeg ikke har julestemning i det hele tatt, er det koselig!Hva har du gjort idag?
Hva synes du om bildene?

-Ida 
Skrevet: 22.12.2011 16:38 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå er jeg ferdig med å rydde rommet! Må bare støvsuge, men det gjør jeg senere siden nå er jeg LEI av å rydde!

De andre bildene liker meg ikke fordi de roterer seg feil vei...

Hva synes du om rommet og kjolen?

-Ida
Skrevet: 22.12.2011 14:43 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå rydder jeg rommet mitt, som jeg HATER! Det er så kjedelig også har jeg ikke så mye plass på rommet mitt til alle tingene mine... Er IKKE ferdig med rommet, det her er bare halveis gjort!


Bedre bilde av øredobbene jeg kjøpte i helgen

Elsker den parfymen!

Hei morratryne!

Hva gjør du?

- Ida
 
Skrevet: 22.12.2011 02:34 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heey! 

Jeg er enda ikke trøtt...stod opp klokka 15.00 i dag..så sikkert derfor. Nå er jeg bare drit sur, siden mobilen min er fucka. Touchen funker ikke IGJEN ! så nå må jeg levere den igjen..Håper jeg får en ny før jul! orker ikke noe nokia eller noe..har blitt så vandt til iPhone nå. Men men, vi får se hva som skjer. Nå skal jeg prøve å sove, så jeg legger meg og ser på en film eller noe. Snækkes!

Siden jeg er sur, liker jeg å se på ting som får meg glad..haters gonna hate.


Han er bare helt syk<3

 

-Har du hatt problemer med touchen på iPhone ?

 

- Christine
Skrevet: 21.12.2011 16:45 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei!

Nå er jeg på vei til å møte Ida! Var med hun i går på skolen, men siden jeg hun hun ikke klarer oss uten hverandre, så skal jeg og hun møtes nu..

Og jeg chillern ved busstoppet her hjemme, mens jeg venter på bussen i kulda..digg!


hits