Skrevet: 27.03.2012 19:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heeei! 

Noen som har hørt Boyfriend med Justin Bieber enda? Vet den kom ut i går, men jeg fikk høre den i dag, siden opphavsretten på youtube fjerner alle videoene av sangen med en gang..Men endelig har jeg fått hørt den, og nå kan du høre den her også!

Hva syns du? Jeg syns den er fengene, og egentlig ganske kul. Sommersang<3

 

- ChristineSkrevet: 25.03.2012 17:30 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei, i dag kunne jeg virkelig føle at sommeren var tilbake ! Har gått rundt ute i bare en singlet, og det er fortsatt varmt. Elsker sommeren! Nå sitter jeg inne da siden jeg tror jeg er litt allergisk mot pollen så det ble litt mye..men resten av dagen skal jeg vel bare slappe av som vanlig. 

Her er noen bilder jeg tok i slengen

 

Hva har du gjort i dag da?

Har du sommerfeeling?

 

- Christine
Skrevet: 25.03.2012 14:41 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå sitter jeg å sliter med å skrive en reportasje om Kony 2012. Det hadde vært lett, hvis jeg ikke hadde valgt den vinklingen som jeg har valgt. Jeg skal nemlig skrive om hvorfor det er bullshit og propaganda. Har bare fått startet litt, siden det er vanskelig å finne fakta om det som ikke er fra en blogg med bloggerens mening. Nå skal ikke jeg sitte å forklare hvorfor det er det, men kanskje jeg legger ut det ferdige produktet. Har bare noen få dager til på meg så sliter litt. 

Men uansett! I går var jeg på kino å så The Hunger Games. Hadde gledet meg til den filmen i lang tid, siden jeg leste boken på skolen, og lagde en kortfilm av en liten del av boken. Jeg ble ikke skuffet over filmen, for å si det sånn! DRIT BRA! Anbefaler å se den, for de som ikke allerede har gjort det. 


Elsker den sangen for tiden! 

Hva tenker du om Kony 2012?
Har du sett the hunger games?
Hva synes du om sangen?

-Ida 
Skrevet: 22.03.2012 19:59 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


hey, nå stikker jeg på trening snart. Det er så sykt mye stress på skolen nå at jeg blir gaaaal...er slapp heletiden og orker ingenting ! Heldigvis så tvinger jeg meg selv til å dra på trening hvertfall..i morgen skal jeg på dobbeldate med et kjærestepar i klassen og typen min. Jeg aaner ikke hva vi skal, de sier jeg må vente å se, så jadda..jeg gleder meg hvertfall. Blogger litt i morgen også, må bare få tid nå, siden det er masse som skjer på skolen. Så vi snakkes :) byebye!


flere som syns det er dritt på skolen..

Føler du deg helt utmattet for tiden?

- Christine
Skrevet: 21.03.2012 12:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem. Når jeg kom på skolen idag tidlig som jeg stresset med å rekke fant jeg ut at vi ikke trengte å komme på skolen i dag. Men siden jeg er så englebarn ble jeg på skolen til storefri. Eneste grunnen til det var fordi jeg måtte kjøpe noe

Ser ikke ut idag, å får ikke til å ta bilde av meg selv der jeg ser litt smart ut engang så får bli ett fra noen dager siden :)

Diggbart vær i hovedstaden

Hva gjør du?

-Ida
Skrevet: 19.03.2012 19:47 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heei! 

Nå gleder jeg meg så sykt til badesesongen kommer at jeg klarer ikke vente med å se på bikinier ! hehe..jeg har sett litt på internett, siden det nesten ikke er noen utvalg i butikkene enda. Jeg stresser litt, vet det..men jeg elsker bikinier ! og i år vil jeg ha en fin, ikke sånne stygge som jeg tror er fine som jeg har hatt i alle år..Så jeg trenger litt hjelp, hvilken syns du er finest?Bilde 1
Fra nelly 140,-Bilde 2 Fra nelly 699,-Bilde 3 Fra nelly 169,-Bilde 4 Fra nelly 199,-

 

Alle er egentlig veldig simple..men jeg er ikke så for de med masse mønster, man blir så fort lei.

- Så hva syns dere? Hvilken er finest? :)

- Har du kjøpt inn bikini allerede?

 

- Christine

 
Skrevet: 18.03.2012 12:51 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Skjorte - Cubus tror jeg
Topp - pieces
Shorts - Bik Bok
Tights - vet ikke

Ikke helt normal meg stil, men hvorfor ikke prøve noe nytt

Hva synes du?

-Ida
Skrevet: 17.03.2012 17:08 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei folks, i dag er jeg hos mamma med lillesøster. Vi blir til i morgen, siden jeg må opp litt tidlig for å trene. Nå har vi nettopp spist taco, og nå blir det vel snart noe frukt vi skal kose oss med, mens vi ser på verdens kuleste serie ! Den heter "American Horror Story" noen som har sett den? Det er 12 episoder, og det kommer en ny sesong ut etter sommeren. Gleder meg ! Hele klassen har sett den nå, og alle elsker den. Har sett alle tolv episodene for litt siden, men siden mamma ikke har sett den, ser jeg den igjen med hun nå. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, så vi snakkes !

Her er noen bilder ifra serien. 

Tate<3


creepy house..

Meg og lillesøss

 

- Har du sett American Horror Story?

 

- Christine
Skrevet: 17.03.2012 14:13 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå ligger jeg i senga å lurer på hva jeg skal gjøre. Kjeder meg for mye, så tegner bare på DrawSomething, som jeg eier sykt på. Senere idag skal jeg i bursdag, men fram til det aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Haardt liv


puta mii

Hva skal du idag?

Kjeder du deg også?

-Ida
Skrevet: 16.03.2012 15:37 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heisann, i dag har jeg egentlig planer om å bare slappe av siden jeg egentlig har vært syk i en uke nå, men begynte å bli bedre i går, så plutselig var jeg værre i dag igjen..great! Så jeg får se om jeg orker å finne på noe i dag. Skal kanskje være med noen kompiser og venninner på en fest. Så dere får høre mer fra meg i kveld! Ha en fin dag alle sammen.

 

- Hva skal du i dag daa?

Følg meg på instagram også: christinepbeck- Christine
Skrevet: 16.03.2012 12:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå er det evigheter siden jeg og Christine har blogget. Grunnen til et er at vi bestemte oss for å ta en pause. Men nå satser vi på at den pausen er ferdig! Vi skal prøve å få blogget like mye som før.

Nå sitter jeg bare i sengen å venter på at folk skal slutte på skolen. Vi har fri idag siden lærerne er på kurs tror jeg.
Så har hatt en greit kjedelig dag.

Har du instagram? Følg meg! Idamg


Hva skal du idag?
Leste du bloggen vår før?


- Ida


hits