Skrevet: 30.04.2012 14:10 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hei igjen,

Nå er jeg nesten ferdig med å sminke meg, skal bare ta på mascara. Jeg venter på at Lise skal gi beskjed om når vi skal møtes og hvor så drar jeg snart. Hva skal du i dag?

 


har ikke på meg noe spesielt, bare en sort ola bukse, og en topp fra ginatricot (tror jeg) 

 

- Christine
Skrevet: 29.04.2012 16:58 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heey,

Noen som har tumblr?

Her er litt av de bildene jeg legger ut, har ikke gjort det på lenge nå, men prøver hver dag :)

Her er linken til tumblr'en min 

 
- Har du tumblr?

 

- Christine
Skrevet: 29.04.2012 11:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiisann,

Nå har Ida og jeg nok en gang igjen sugd til å blogge i det siste. Vet ikke helt hvordan vi klarer det, men det er nok alt stresse på skolen, følelser om dagen, og alt annet som skjer nå. Jeg har nettopp flyttet hjem igjen, noe som er digg siden badet endelig er ferdig, det er drit fint (kan legge ut noen bilder) og det ser faktisk ryddig ut her hjemme. Det har vært utrolig koselig hos mamma også fikk jeg vite at til neste år skal vi i familien på ordentlig familietur sammen, vi skal til California! Har aldri vært der så gleder meg helt sykt mye! Noen som har vært der før? 

 

Anyway..i går så var jeg sammen med kjæresten, David og kjæresteparret Magnus og Lise. Det var ganske kos, vi hadde russemøte, litt tidlig siden det fortsatt er to år til vi er russ, men bedre tidlig enn forsent. Så vi har nå fått bestemt en del, så nå er det bare å begynne å spare penger !...Vi så også på film, Halloween 2. Den er jævlig freaky..Så vi så ikke hele engang siden Aslak og jeg måtte dra litt tidlig. Vi dro vel i ni tiden tror jeg, men vi rakk å spise kebab før vi dro, noe som var sykt digg!

Det er vel dette som har skjedd hittil i helga, i morgen skal alle møtes igjen hos Lise og kanskje overnatte :) gleder mææij!

btw, noen som har fått med seg at Justin Bieber kommer til Norge i Mai/Juni?

 

 

 

- Christine

 
Skrevet: 25.04.2012 12:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii,

 

Idag og i går har kroppen min vært skikkelig merkelig, magen min har laget masse rare lyder og gjør vondt og jeg har følt at jeg må kaste opp heletiden. Vet ikke om jeg har spist noe jeg ikke har tålt, eller om det er noe som går nå, fordi mamma er også sånn. Hun dro jo på jobb, mens jeg er hjemme fra skolen, så nå er jeg alene hjemme..veldig kjedelig, men bedre det enn at jeg skal smitte fler på skolen. Så nå ligger jeg på sofaen og tenker jeg skal se paradise hotel, siden jeg ikke så den nyeste i går. Snakkes !

orker ikke ta noen bilder av meg selv nå, ser ikke bra ut :)

 

- Føler du deg også sånn?

 

 

- Christine

Skrevet: 21.04.2012 21:21 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o

Skrevet: 17.04.2012 17:52 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii,

Nå sitter jeg å hiver i meg pizza sammen med mamma, den ble litt brent, men funker fett. Skal bare informere litt om hva som skjer akkurat nå.    


Så så vi på rettsaken da. Så ikke når Breivik holdt talen sin, men jeg ser den på nettet.

 

- Hva skjer hos deg ? 

 

- Christine

 
Skrevet: 16.04.2012 21:14 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


God kveld,

merker jeg begynner å bli trøtt allerede, men må jo se paradise, såå skal jeg sove. Kjeder meg, derfor jeg blogger, men jeg må jo ha en grunn, så ja..grunnen er fordi jeg kjeder meg akkurat nå.

Er helt uten sminke nå, så orker ikke ta bilder av meg selv..

 

Så sånn har jeg det nå.

 

- Christine
Skrevet: 16.04.2012 19:06 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


heey,

I dag så flytter jeg litt bort til mamma i ca en uke. Det er fordi jeg ikke orker å være hjemme mens vi pusser opp. Det ser jo ikke ut ! Og jeg hater å bo i rot, så derfor drar jeg til mamma  og blir der en stund.

Også kjøpte jeg meg nettopp en leppestift, som jeg aldri har giddet å kjøpe, men jeg elsker den! 

GOSH fra vita 75 kr eller noe sånt

 

 

 

  

-Hva gjør du i dag?

 

- Christine

 
Skrevet: 16.04.2012 18:03 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg sittet å sett på rettsaken i noen timer. Er utrolig profesjonelt gjort av dem som leser opp alle de avdøde og skadde. Er også veldig stolt over Norge som land. En mann som har gjort så mye grusomt har fortsatt rettigheter, og sånn skal det funke i ett land, synes jeg. Å hvordan vi som ett land har taklet alt som har med 22 juli å gjøre, er utrolig. 


fyren viste faktisk følelser, noe som var ganske uventet av de flesteMen nå skal jeg se på den kjekke fyren her i supernatural så vi prækast!Har du fulgt med på rettsaken idag?

- Ida
Skrevet: 16.04.2012 07:05 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg fikset meg ferdig, og venter bare på at klokka skal bli 10 over, sånn at jeg kan gå ned på badet for å pusse tenner.
Idag har vi mattetentamen, wohoo! Matteboken min er stjelt så det funker jo enda bedre


Har du tentamen idag?

- Ida

 
Skrevet: 15.04.2012 19:54 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå skal vi ha spørsmålsrunde! Så bare spørr i vei, så svarer vi på det meste. Dere vet selv hvor grensen går.

HVA LURER DERE PÅ?

- Idine
Skrevet: 15.04.2012 18:28 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii

Det er ikke hver dag alt er bra og alt rundt deg er fantastisk..Bare noen bilder av hva som kan få deg i bedre humør :)

 
 Gammel sang, men fortsatt søt :)

 

- Hva skjer i dag?
- ChristineSkrevet: 15.04.2012 12:25 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg akkurat våknet, men orker ikke stå opp enda. I dag skal vi ha familiebursdag for lillesøstra mi som ble 14 på fredag. Bikini jeg kjøpte på Cubus 129 kr per del


Armbånd fra H&M 49,50 kr
Kjøpte det i brunt også, men fant ikke bilde

Kjøpte masse armbånd fra cubus også, men fant ikke bilder av de på nettet.

Også var jeg på kino i går å så på Titanic med en kompis. Den er så trist!


Sånn ser jeg ut akkurat nå. Null sminke og morratryne

Hva synes du om innkjøpene?
Hva skal du idag?
Har du sett Titanic i 3D?

- Ida 
Skrevet: 14.04.2012 14:28 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra frisøren, hvor jeg stripet håret mitt lysebrunt. Kan ikke si noe annet enn at jeg ELSKER håret mitt nå! Fargen ser naturlig ut og er bare suuuper fin!


Sånn ser det altså ut. Ser jo bedre ut i virkeligheten, men elsker fargen uansett.

Hva synes du?

- Ida
Skrevet: 14.04.2012 12:19 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heii,

I dag har mamma bursdag, så om noen timer så skal vi møte noen av familien i byen. Vi skal ut å spise på egon, etter dette må jeg vel hjem å øve til mattetentamen som er på mandag(skyt meg)..Men jeg får håpe at jeg får litt fri i helga også, orker ikke tenke mer på skole nå. Så nå må jeg hoppe i dusjen og fikse meg til vi skal ut.


Gratulerer med dagen verdens beste mamma


 

- Hva skal du i dag?

- Christine
Skrevet: 13.04.2012 22:18 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey,

sorry for lite blogging i dag, men har hatt tentamen og etter den dro jeg ut å spiste med kjæresten og ett annet kjæreste par i klassen. Vi valgte å være sunne så vi dro på maccern, neida..men jeg har sett Titanic i dag på kino i 3D! Herregud jeg holdt inne gråten for å si det sånn! Jeg begynte å gråte en gang selvfølgelig..har jo sett den mange ganger før, men jeg kan jo ikke gå glipp av den beste filmen i hele verden på storskjerm! Har du sett den, eller skal du se den? Hvis ikke ANBEFALER jeg veeldig at du gjør det !! Jeg så den med mamma og søstrene mine og kjæresten. Det var veldig kos :) Men nå skal jeg se på paradise, så legge meg. Er drit trøtt etter en uke med to tentamener.

L ♥ V E

wohoo


 Snæiks, nattaa

 

- Christine
Skrevet: 12.04.2012 20:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

Nå har jeg akkurat ryddet rommet, bare mangler å gå ned med skittentøy og sengeskiftet. Tenkte jeg kunne legge ut bilder av det jeg hadde på meg idag. Ble bilder i speilet siden stativet er i kjelleren å jeg er for lat til å hente det akkurat nå.
Genser - H&M (Paris)
Tigths - Gave fra mamma for en stund tilbake
Smykke - Christine sitt

Ikke så veldig spennende outfit, men funker.

Hva synes du om outfiten?

- Ida 
Skrevet: 12.04.2012 19:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Da er jeg hjemme fra sol og shopping. Kjøpte ikke så veldig mye, men det ble en bukse og en mini genser kind of. Orker ikke skrive så veldig mye nå, for nå begynner Hotel Cæsar (hehe, ja jeg vet..)

Parfymen Christina Aguilera Royal Desire 249,-

 

Genseren er fra Ginatricot 199,-

Buksa er sort fra Ginatricot 199,-

 

- Christine
Skrevet: 12.04.2012 16:27 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heisann :)

Jeg skal snart dra å møte mamma, vi skal kjøpe parfyme noe jeg virkelig trenger ! Har brukt noen gamle i noen dager nå som ikke engang lukter godt, bare for å ha en lukt på meg..Så nå må jeg vite hva jeg skal kjøpe, for jeg har ingen aning. Så noen parfymer du syns lukter godt?

Etter jeg har kjøpt parfyme, tenkte jeg og ta sol. Føler meg så bleik nå..og nå som sommeren kommer vil jeg være litt brun .Så nå skal jeg vel ta 40 min ellerno (wow) men da må jeg passe på å ikke brenne trynet mitt da.. 

Men nå må jeg stikke til bussen! snakkes.


digggggg

 

bye bye!

 

- Christine
Skrevet: 12.04.2012 15:50 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Hey!

I morgen har lillesøstra mi bursdag kom jeg på, å har ikke kjøpt gave. Det får jeg vel nesten gjøre siden jeg får penger av mamma for å gjøre det, siden jeg er helt blakk selv. Håper jeg også får litt penger sånn at jeg kan kjøpe en jakke jeg kan bruke nå på våren når det ikke er så varmt, for det har jeg ikke hatt på mange år vil jeg tro.

Gruer meg til i morgen! Ikke nok til at det er engelsk tentamen, men det er også fredag den 13... Da er jeg dømt til å faile. 

På lørdag skal jeg bli brunette igjen :)) Er så stress og dyrt å bleke etterveksten 1-2 ganger annenhver mnd. Så da skal jeg stripe det lysebrunt.Meg med to forskjellige brunfarger. Det første er 1 år gammelt, det andre er snart 2 år gammelt.


Så med blondt hår

Hvilken hårfarge synes du jeg kledde best?
Hva skal du i dag?

- Ida 

 


hits