Skrevet: 29.04.2012 11:48 © w w w. m e e r e t e a. b l o g g. n o


Heiisann,

Nå har Ida og jeg nok en gang igjen sugd til å blogge i det siste. Vet ikke helt hvordan vi klarer det, men det er nok alt stresse på skolen, følelser om dagen, og alt annet som skjer nå. Jeg har nettopp flyttet hjem igjen, noe som er digg siden badet endelig er ferdig, det er drit fint (kan legge ut noen bilder) og det ser faktisk ryddig ut her hjemme. Det har vært utrolig koselig hos mamma også fikk jeg vite at til neste år skal vi i familien på ordentlig familietur sammen, vi skal til California! Har aldri vært der så gleder meg helt sykt mye! Noen som har vært der før? 

 

Anyway..i går så var jeg sammen med kjæresten, David og kjæresteparret Magnus og Lise. Det var ganske kos, vi hadde russemøte, litt tidlig siden det fortsatt er to år til vi er russ, men bedre tidlig enn forsent. Så vi har nå fått bestemt en del, så nå er det bare å begynne å spare penger !...Vi så også på film, Halloween 2. Den er jævlig freaky..Så vi så ikke hele engang siden Aslak og jeg måtte dra litt tidlig. Vi dro vel i ni tiden tror jeg, men vi rakk å spise kebab før vi dro, noe som var sykt digg!

Det er vel dette som har skjedd hittil i helga, i morgen skal alle møtes igjen hos Lise og kanskje overnatte :) gleder mææij!

btw, noen som har fått med seg at Justin Bieber kommer til Norge i Mai/Juni?

 

 

 

- Christine

 0 kommentarer på "hittil i helga"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits